

WPSU Board of Representatives Meeting Agenda Tuesday, February 21, 2023, 9:00 A.M. – 12:00 P.M. ZOOM: https://psu.zoom.us/j/99031999702

Informal Conversation if you wish to Zoom in early – (8:30 – 9:00 A.M. – 30 minutes) prior to start of meeting

Welcome (9:00 - 9:30 A.M. - 30 minutes)

- Welcome Roll Call and Approval of Minutes Greg Petersen
- GM Remarks Isabel Reinert
- Financial Update Isabel/Sarah Dillon

Presentation and Board Discussion on the following (9:30 - 10:30 A.M. - 60 minutes):

- Production Local Content (10 min.)
- Radio Content (10 min.)
- Programming (10 min.)
- Engagement/Education (10 min.)
- Multimedia (5 min.)
- Digital Transformation Update (5 min.)
- Business Support and Development (10 min.)
- Meet Vice President, Outreach Dr. Larry Terry

Bio Break (10:30 – 10:40 A.M. – 10 minutes)

Committee Break Out Sessions (10:40 - 11:30 A.M. - 50 minutes)

- Community Outreach and Education Laura, Toni, Sarah
- Development Rob Butler, Don Bedell, Jessica Peters)
- Government Relations Carolyn Donaldson

Committee Share out (11:30 – 11:45 A.M. – 15 minutes)

Brief Board Sharing on Community needs that WPSU could assist with (11:45 A.M. – 12:00 noon)

Meeting Closing and Adjournment (12:00 noon)

2023 Meeting Dates (Please mark your calendar now)

- **Tuesday, May 23, 2023 NEW MEETING DATE** due to PBS National Conference Eric J. Barron Innovation Hub, State College
- Tuesday, August 15, 2023 Field Trip TBD
- Tuesday, November 14, 2023 WPSU/Penn Stater